Арт-вікенд разом із Благодійним фондом Козицького

06.02.2024

Цими вихідними Благодійний Фонд Козицького провів незабутній арт-вікенд разом з нашими юними гостями зі Сходу України (с.Містки та м.Сватове Луганської області) та дітьми наших захисників!

Протягом двох днів ми:

катались на конях в релокованій конюшні з міста Кремінна (Сєвєродонецький район Луганської області), де молодь змогла побачити унікальні породи коней, овець та баранів! 🐴

відчули дух середньовіччя, відвідавши мальовничі скелі Фортеці Тустань, де проводяться середньовічні історичні фестивалі та реконструкції боївок!
відвідали Музей у темряві, де ми зрозуміли, як непросто жити у суспільстві людям, які бачать лише темряву…

і куди ж без мандрівки по знаковим місцям та церквах нашого Львова! Будучи на «святій Галичині» ми не могли не зайти у три найвідоміші храми Львова: церкву Андрія (колишній Монастир Бернардинів), Вірменський собор та Гарнізонний храм Петра і Павла.

також не оминув нашої уваги й всіма нахвалений Музей Науки, який нещодавно відкрився у Львові та має титул «Один з найкращих музеї Східної Європи»!

навіть добрались до Брюхович, щоб ознайомитись зі спадщиною американського художника, який народився на Львівщині (Демна) Михайла Дзиндри, яку митець перевіз із Флориди до України!

дізнались про історію старого міста Лева, про його оборонні споруди, про легенди будинків на Площі Ринок, а також дізнались про те, як у Львові «видобувають» каву і все це — на екскурсії «Легенди нічного Львова»!

🌜Традиційно екскурсія завершилась біля Оперного Театру!

а ще, сміливо можемо назвати наш вікенд — гастро-туром, бо куштували ну дуууже смачні страви!