Сучасна лабораторія на базі ЛНУП: освітній проект Фонду

31.10.2023

Завдяки співпраці між Благодійним Фондом та німецькою компанією SIEMENS розпочала роботу нова сучасна лабораторія «Цифровізація в промисловості» на факультеті механіки, енергетики та інформаційних технологій Львівського НУП. Урочисте відкриття лабораторії відбулося 19 жовтня за участі ректора університету, декана та працівників факультету, а також уповноважених представників Благодійного Фонду Козицького та SIEMENS.

За кошти фонду було проведено ремонт аудиторії, закуплено нові меблі, встановлено мультимедійне обладнання та клімат-контроль, а також придбано комп’ютери, на яких компанією SIEMENS встановлено ліцензоване програмне забезпечення TIA Portal.

Функціонування лабораторії є важливим кроком на шляху підготовки студентів інженерних спеціальностей у відповідності із актуальними вимогами щодо якості та відповідності їх навиків та знань ринковим потребам. А отже, позитивно впливатиме на перспективи майбутньої кар’єри абітурієнтів цього факультету.

Інвестування в знання та навички молодого покоління є без перебільшення фундаментом розвитку нашої країни. Тому вкрай важливими є ті ініціативи, які націлені на якісні зрушення в цій системі вже сьогодні.