Виставка “GURDIAN SPIRITS” в Stedelijk Museum Breda

31.01.2024

26 січня 2024 року  відбулось офіційне відкриття виставки “GURDIAN SPIRITS” в Stedelijk Museum Breda (Бреда, Нідерланди), організованої мистецьким проєктом «Ми і Світ» Благодійного Фонду Козицького спільно з Stedelijk Museum Breda, за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Посольства України в Королівстві Нідерланди, мерії міста Бреда, ТОВ «Нордік», ТОВ «Еко-Оптіма», ТОВ «ЗАХІДНАДРАСЕРВІС». Виставку відвідали понад 100 поціновувачів сучасного мистецтва!

Виставку відкрили мер міста Бреда – Paul Depla та директор Stedelijk Museum Breda – Dingeman Kuilman. А також вступне слово прозвучало від кураторки сучасного мистецтва у Stedelijk Museum Breda — Marjolein van de Ven та арт-директорки Благодійного Фонду Козицького — Христини Береговської. 
В експозиції представлено 39 творів живопису та графіки, скульптури та відео-арту семи українських митців: Міри Бачкур, Сергія Декалюка, Віталія Греха, Вови Кено, Ірини Максимової, NOTUKO, Володимира Семківа.

Кураторка виставки: Христина Береговська; співкураторка виставки: Каріна Давидова.

Виставка “GUARDIAN SPIRITS” доступна до відвідування з 26 січня по 31 березня в Stedelijk Museum Breda за адресою: Boschstrsaat 22, 4811 GH Breda, Нідерланди.