Благодійна мистецька виставка та аукціон “Hands for Mom”

03.06.2022

За 90 днів жорстокої війни десятки українських жінок з маленькими дітьми втратили руки під час бомбардувань російськими ракетами. Вони відчайдушно потребують підтримки та негайної реабілітації.

3 червня 2022 року за підтримки Львівської Обласної Військової Адміністрації, Львівської Обласної Ради, БО “Благодійного фонду Козицького”, Почесного консульства Казахстану в Західній Україні, Посольства України в Берліні та інших мистецьких та благодійних організацій, відкривається Благодійна Мистецька Виставка та Аукціон «HANDS FOR MOM».

Ідея цього мистецького проекту проста – зібрати кошти на протези для українських матерів, які мають продовжувати жити та піклуватися про своїх маленьких дітей!

Завдяки українським митцям, які віддали свої роботи для цієї благородної справи вже отримано твори мистецтва (картини та скульптури) від понад 20 художників вартістю від 500 євро до 6 000 євро, які продаються на виставці, а також в Інтернеті на сайті deuge.net/h4m.

Проект триватиме один місяць - до 3 липня 2022 року.

Впродовж цього часу кожен бажаючий матиме можливість відвідати виставки та події (відкриття, дипломатичні заходи, закриття та аукціон), а також відслідковувати активність цього проекту в Інтернеті на сайті deuge.net/h4m. Та найголовніше, зробити надзвичайно важливу справу, придбавши один чи декілька творів мистецтва та підтримавши в такий спосіб українських матерів!