У серці Львова відбувся благодійний мистецький аукціон «Руки для мами»

20.06.2022

Минулий тиждень у Львові відзначився проведенням важливої події у мистецькому житті нашого міста, що торкається одночасно як промоції сучасного українського мистецтва та зокрема творів Львівських митців, так і привертає увагу суспільства до потреб і негайної реабілітації, постраждалих у війні українських матерів.

16 червня в Діогена Галереї, що розташована у самому серці Львова, відбувся третій Благодійний мистецький аукціон «РУКИ ДЛЯ МАМИ» - попередні однойменні аукціони «HANDS FOR MOM» вже відбулися у Берліні та у Відні (про початок мистецького проекту «HANDS FOR MOM», його тривалість та способи долучення можна прочитати у попередніх постах та безпосередньо на сайті аукціону deuge.net/h4m).

В рамках програми аукціону було представлено 32 твори живопису, графіки, скульптури, кераміки відомих Львівських митців різної генерації.

Завдяки активним діям учасників аукціону, які брали завзяту участь у торгах, було продано 21 мистецький твір на загальну суму близько 30 000 євро. Акумульовані кошти призначені для потерпілих у війні українських матерів, які втратили руки, для забезпечення їх якісним протезуванням.

Подія відбулася за підтримки БО “Благодійного фонду Козицького”.

Дякуємо кожному, хто любить мистецтво та зміг долучитися до доброї справи!