Благодійний ART GARAGE для допомоги захисникам України: Пост-Звіт

30.08.2023

30 серпня 2023 року у Львові відбувся Art Garage “TEST” – нестандартна подія, яка проходила з метою збору коштів для придбання медичного обладнання для наших захисників, шляхом продажу унікальних ескізів митців сьогодення, а також товарів крафтового мистецтва українського виробництва.


Подія проходила у стилі loft у просторі майбутньої першої мистецької галереї сучасного мистецтва у Львові ZENYK – Museum of Contemporary Art (M.O.C.A.). Гостями заходу були понад 250 осіб, серед яких як відомі львівські та українські діячі культури, політики, медики, представники сфери ІТ, бізнесу, шоу-бізнесу тощо, так і просто поціновувачі сучасного українського мистецтва.


Атмосферу події створили KOZAK SYSTEM, SHUMEI та Христя Чемерис, які заряджали публіку прекрасним настроєм та незабутніми враженнями!
На заході ми запрезентували  роботи 40 українських мистців. В наших гостей була унікальна можливість придбати роботи українських авторів, які ніколи раніше не продавались (ескізи, скетчі, замальовки тощо). Також на події була представлена платформа виробників крафтового мистецтва, яка охопила 27 сучасних українських брендів, які представили на заході власні прикраси, аксесуари, декор та інші вироби ручної роботи.


Ми дякуємо кожному, хто приєднався до цієї важливої для нас події! Спільними зусиллями нам вдалось зібрати необхідну суму для закупівлі медичного приладдя для допомоги нашим захисникам!