Нагородження студентів іменною річною освітньою стипендією Зіновія Козицького

11.09.2022

09 вересня відбулася церемонія нагородження студентів іменною річною освітньою стипендією Зіновія Козицького в рамках благодійного мистецького проекту «Ми і Світ».

Провідна ідея цієї події, як і вцілому вся філософія роботи Благодійного Фонду Козицького, співзвучна із відомим висловом Мати Терези: «Я можу робити те, що ви не можете, ви можете робити те, чого я не можу, разом ми зможемо робити великі справи». Саме з такими словами привітаннями засновник благодійної фундації Зіновій Козицький особисто вручив іменні сертифікати п’ятьом студенткам Львівської національної академії мистецтв: Микитюк Анастасії, Калюсіній Наталії, Марич Марії, Гришко Єлизаветі, Строковій Владиславі.

Всі ці молоді майбутні художниці, арт менеджерки та дизайнерки родом із, нажаль тепер, окупованих територій: Маріуполя, Краматорська, Нової Каховки, Томаківки, що 40 км від Енергодару. Серед них є ті, родичі яких вчасно евакуювалися, та ті, в яких нажаль залишилися під окупацією ворога.

Тому, з метою підтримки цих молодих людей та їхньої мотивації продовжувати якісне навчання, студрада академії мистецтв рекомендувала їх як кандидатур на благодійне стипендіювання.

В такий спосіб, завдяки синергії підприємців та митців зроблено чергову добру справу, яка дасть можливість креативним молодим людям здобути омріяну майбутню творчу професію та реалізувати себе у житті.