309 FPV-дронів «ВІЙ» для ЗСУ

03.11.2023

1 листопада Благодійний Фонд Козицького у приміщенні ЛОВА передав українським захисниками 309 FPV-дронів «Вій». Завдяки підтримці очільника ЛОВА Максима Козицького сучасні безпілотники були направлені у найгарячіші ділянки фронту. Так, резерв дронів поповнено для 103-ої та 125-ої бригади Сил тероборони ЗСУ, бригади Національної поліції «Лють», 77-ої десантно-штурмової бригади. Найбільшу кількість, а саме 150 дронів, отримала 110-та окрема бригада, яка зараз воює на Авдіївському напрямку.

Нагадаємо, що Благодійний Фонд у цьому році започаткував ініціативу «1000 дронів для України», в межах якої на системній основі співпрацює з виробником FPV-дронів під робочою назвою «Вій» та безоплатно передає їх нашим військовим частинам та підрозділам.

В даний проєкт інвестовано понад 1 мільйон доларів і загалом від травня вдалось передати на передову 1150 бойових безпілотників.

За відео-свідченнями наших військових, FPV-дрони «Вій» є справді пекельною зброєю для окупантів, оскільки ефективно знищують ворожі БМП, танки, катери, бліндажі, автомобільну техніку, станції радіоелектронних засобів розвідки тощо. І найголовніше, кожен переданий на фронт дрон дорівнює збереженому життю наших військових.

Тому, не зупиняємось, продовжуємо проєкт, нарощуємо виробництво та готуємо нові передачі пекельних пташок для наших захисників!