Реабілітаційне обладнання Guldmann для медичних закладів України

22.06.2024

Другий поспіль рік життя у стані війни створило значне навантаження на фізичну та реабілітаційну медицину в Україні. З’явилось багато пацієнтів з складними мінно-вибуховими травмами, які потребують своєчасного лікування та тривалого професійного реабілітаційного відновлення. Як результат, медичні заклади відчувають значний дефіцит як в професійних кадрах для забезпечення необхідної реабілітації пацієнтів з важкими травмами, так і гострою є проблема нестачі реабілітаційного обладнання.

У травні цього року відома Компанія Guldmann, яка базується в Данії та займається розробкою, виробництвом та продажем технологій для людей з обмеженими можливостями, а також робочих інструментів для тих, хто їм допомагає та доглядає за ними, безоплатно передала Фонду Козицького реабілітаційне обладнання на суму 93 918 євро. Комплектація представлена системами Cтельового підйомника типу GH3+ та GH1 разом з необхідними супутніми компонентами - підйомними кронштейнами, підвісною рейковою та зарядними системами.

Протягом червня на запити медичних закладів з різних регіонів України Фондом було поставлено системи Cтельового підйомника типу GH3+ та GH1 у сім медичних установ. Зокрема, системою Cтельового підйомнику GH3+ облаштовано відділення реабілітації лікарні Івано-Франківського національного медичного університету, Медичної клініки УКУ у м.Львів, Миколаївський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни, Комунальну установу змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело», відділення фізичної та реабілітаційної медицини Міської клінічної лікарні №4 Дніпровської міської ради та відділення після гострої та довготривалої реабілітації Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь», а також Західний реабілітаційно-спортивний центр Національного комітету спорту інвалідів України обладнано системою Cтельового підйомнику GH1 в обсязі 2 шт.

Разом ми можемо зробити більше!