Навчання зі збірки та налаштування FPV-дронів та додаткові 50 одиниць FPV бійцям Сил спеціальних операцій

09.04.2024

Нещодавно відбулися практичні заняття зі збірки та налаштування FPV-дронів для курсантів Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, організовані командою інженерів Благодійного фонду Козицького.

Такі заняття заплановано проводити на постійній основі та розширити формат до повного циклу, від збірки дронів до навчання операторів.

Начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук висловив щиру подяку засновнику БО Зіновію Козицькому за сприяння обороноздатності країни в цей складний для неї час. Зазначимо, що основні технічні параметри цих залізних пташок дозволяють використовувати їх не тільки як ефективну зброю проти окупантів, так і для потреб високоточної, якісної розвідки і коригування вогню.

Додатково Фондом Козицького  також було передано нову партію з 50 FPV дронів-камікадзе бійцям Сил спеціальних операцій. 
 
Варто відзначити, що загалом, починаючи з початку 2024 року, Фонд Козицького вже передав нашим військовим частинам та підрозділам 190 дронів, а в останні три місяці 2023 року - 510 таких одиниць.
 
Бажаємо ефективного та успішного використання FPV-дронів для виконання усіх поставлених перед ними завдань нашими захисниками, віримо у перемогу!